طرز تهیه کباب ترش تابهای | یه غذای شمالی خوشمزه که نگم از عطر و طعمش +ویدئو
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - کباب ترش یکی از غذاهای محبوب خطه شمال ایران است که به خاطر طعم دلپذیر و ترکیب فوقالعاده رب انار، گردو و سبزیهای معطر شهرت دارد.
این کباب معمولاً روی زغال طبخ میشود، اما اگر امکان تهیه آن به روش سنتی را ندارید، نسخه تابهای آن یک جایگزین عالی است. کباب ترش تابهای بهراحتی در خانه قابل تهیه بوده و در کنار برنج یا نان، یک وعده غذایی لذیذ و مغذی محسوب میشود.
مواد لازم گوشت چرخکرده – 400 گرم پیاز – 1 عدد (برای گوشت) نمک، فلفل، زردچوبه – به مقدار لازم پیاز – 1 عدد (برای سس) پودر گردو – ½ پیمانه رب انار – به میزان دلخواه آب – 1 لیوان سبزیهای معطر (چوچاق، خالیواش یا جعفری) – به مقدار دلخواه طرز تهیه آمادهسازی مواد اولیه
پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید. گوشت چرخکرده را با پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. در صورت تمایل، مقداری سبزی معطر خرد شده (چوچاق، خالیواش یا جعفری) را به مخلوط اضافه کنید. مواد را به شکل کوفتههای کوچک یا کتلتهای نازک دربیاورید. سرخ کردن کبابها
در یک تابه مقداری روغن بریزید و کبابهای آمادهشده را روی حرارت متوسط سرخ کنید. وقتی یک طرف آن طلایی شد، برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. پس از سرخ شدن، کبابها را از تابه خارج کنید. آ مادهسازی سس کباب ترش
در همان تابه، یک عدد پیاز دیگر را خلالی خرد کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شود. پودر گردو را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. رب انار را به تابه اضافه کرده و هم بزنید. یک لیوان آب را اضافه کنید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود. پخت نهایی کباب در سس
کبابهای سرخشده را داخل سس بچینید و اجازه دهید روی حرارت ملایم به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشد تا طعمها به خورد هم بروند. در این مرحله میتوانید مقدار رب انار را بسته به ذائقهتان تنظیم کنید.
-
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۰:۲۶
-
۹ بازديد
-
-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/699170/